Pink saturday at Cocopanda

Dermalogica age reversal eye complex

dermalogica-eye-cream-billigvoks

Produktet er modtaget til test, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Jeg har, så længe jeg kan huske, bøvlet en del med mørke rander under øjnene så jeg var, selvsagt, meget begejstret da jeg fik muligheden for at teste den her øjencreme fra Dermalogica for billigvoks. Det er en udglattende øjencreme der eftersigende skulle mindske fine linjer, hævelser og mørke rander og samtidig beskytte mod solskader. Alt i alt lidt af en vidunder creme.

Jeg har testet cremen i godt og vel 4 uger nu og synes derfor det er på tide at komme med mine tanker omkring den. Jeg startede med at bruge cremen hver anden aften, som det er anbefales, de første 2 uger og derefter har jeg så vidt muligt brugt den hver aften – dog nogle gange om morgenen i stedet. Konsistensen er virkelig dejlig blød og trækker hurtigt ind og jeg føler at den mindsker de fine linjer omkring øjet med det samme, men desværre kan jeg endnu ikke se den helt store virkning på mine mørke rander som jeg havde håbet på. Jeg vil dog blive ved med at bruge den, da jeg virkelig har nydt det ekstra lille step i min hudpleje rutine og så vil jeg satse på at jeg kan se en lille forbedring inden længe.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink saturday at Cocopanda