Look Fantastic beauty box - August

The Konjac sponge + giveaway

konjac sponge billigvoks

Produktet er modtaget til test, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Jeg har den sidste måneds tid haft fornøjelsen af at teste the Konjac sponge, som jeg tror de fleste efterhånden har hørt om. Jeg har selv været lidt tilbageholden med at prøve svampen da jeg ærlig talt synes det virker en smule uhygiejnisk at vaske sit ansigt med den samme svamp i flere måneder (hvis man følger anvisningen skulle den kunne holde op til 3 måneder). Når det så er sagt så må jeg indrømme at jeg er blevet sindsygt glad for svampen som virkelig får min hud til at stråle. Jeg elsker i forvejen at rense mit ansigt hver aften og det er kun blevet noget jeg ser endnu mere frem til efter jeg er begyndt at bruge den lille svamp. Svampen jeg har valgt er med kamille som er perfekt til irriteret og sensitiv hud, som jeg godt kan have tendens til især om vinteren.

Ikke nok med at jeg selv har fået lov at teste den lækre svamp, så har Billigvoks også givet mig mulighed for at udlodde en svamp magen til min – The Konjac Sponge Chamomile – til en af jer! Det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrence er at følge med på enten Bloglovin, Facebook eller Instagram og derefter smide et lille hjerte i kommentarfeltet, så finder jeg en vinder på søndag den 18/9.

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look Fantastic beauty box - August