The Konjac sponge + giveaway

Life is good

outfit oversize skjorte kjole sort jakke chunky sandaler1

outfit sort skjorte sort jakke

outfit oversize skjorte kjole sort jakke chunky sandaler3

outfit sort skjorte sort jakke1

outfit oversize skjorte kjole sort jakke chunky sandaler2

 

H&M man shirt, H&M jacket, Rayban sunglasses, YRU sandals

Jeg elsker virkelig at man stadig, midt i september, kan have bare ben uden at fryse – det er altså rimelig fantastisk hvis I spørger mig og jeg har virkelig nydt de sidste par dages sol og sommer.

Lige for tiden bruger jeg rigtig meget tid på at finde ud af hvad jeg skal med mit liv, uddannelse, bopæl, arbejde.. You name it. Jeg føler det har været et stort kaos det sidste års tid, men for første gang i lang tid kan jeg se en ende på det. Jeg leder pt. efter lejlighed i Vejle sammen med min kæreste og er derudover blevet tilbudt et job, som jeg tror jeg bliver rigtig glad for det næste års tid inden jeg skal igang med at studere igen. Alt i alt er livet ganske godt lige for tiden!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Konjac sponge + giveaway