late night life update-ish

Lorac pro 1 palette

 

lorac pro palette1

Inden jeg tog afsted til USA havde jeg selvfølgelig gjort mig lidt reseach for at finde ud af hvilke beauty items jeg bare måtte have med hjem og faktisk var Lorac pro 1 paletten mit eneste absolutte must. De første 3 uger var vi utrolig meget på farten og den eneste shopping vi reelt gjorde var i outlets i Vegas så jeg havde udsat mit køb af paletten til jeg kom til New york. Det skulle jeg ikke have gjort. Det viste sig at Lorac ikke længere forhandles i Sephora og jeg skulle derfor i en Ulta for at få fat i paletten og til min store overraskelse lå der ikke en eneste på Manhatten, så vi måtte tage en tur ud til Queens så jeg kunne få fat på den smukke palette.

Jeg bruger paletten næsten på daglig basis og ved virkelig ikke hvordan jeg har kunne undvære den i min samling. Mine yndlings farver er Taupe, Sable og Garnet men alle farverne er super anvendelige og gode at arbejde med. Den eneste farve jeg ikke rigtig har fået leget med er Slate, men jeg tror jeg vil prøve at lave et look med den i den nærmeste fremtid!

lorac pro palette2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

late night life update-ish