Tip: Use your old canning jar as a vase

Look Fantastic beauty box – August

beauty box look fantastic august

Efter sidste måneds virkelig lækre beauty box var mine forventninger helt i vejret til august boksen. Jeg er lidt sent på den, eftersom det snart er 3 uger siden jeg modtog boksen og september boksen er lige på trapperne, men så har jeg til gengæld haft rig mulighed for at prøve produkterne ordentlig af den her gang.

Til at starte med var jeg en smule skuffet over indholdet – den indeholdt ikke et eneste make-up produkt, og størrelserne er alle til den lille side, men efter et nærmere kig på de forskellige produkter er jeg faktisk ganske tilfreds!

Be good vanilla and honey lip balm

Jeg kan altid bruge en ekstra læbepomade til tasken så den her faldt i god jord. Duften er sød og let hvilket jeg er vild med, men konsistensen er en smule underlig. Den er lidt kornet når man putter den på, nærmest som om der er kommet  sand i den ved en fejl. Det er jeg ikke synderlig begejstret for og selvom jeg har brugt den jævnligt de sidste par uger er det ikke et produkt jeg tror jeg kommer til at række så meget efter ellers.

Ren flash defence anti-pollution mist

Ren er et af mine yndlings mærker og jeg har efterhånden en rimelig solid mængde produkter derfra. Derfor blev jeg også rigtig glad da jeg så den her face mist var med, da det er et produkt jeg længe har ville prøve. Jeg har haft den med i tasken og brugt den til at friske op med i løbet af dagen. Der er altså noget lidt luksuriøst ved face mists da det på en måde er et step der for de fleste nemt kan undværes i rutinen, men jeg elsker altså at have en på mig!

Bloom and Blossom rejuvenating facial spritz

Endnu en face mist – jeg klager ikke. Jeg kendte ikke mærket i forvejen så mine forventninger var ikke særlig høje, men ligesom misten fra Ren er den her altså rigtig lækker til lige at pifte lidt op i løbet af dagen eller sætte make-upen inden man skal ud af døren.

Renu lip and eye active lift

En kombineret læbe og øjnecreme som jeg skal være ærlig at indrømme jeg faktisk slet ikke har fået prøvet endnu, selvom det var et af de produkter jeg synes var ret interessant i denne måneds boks. Den må jeg lige få gang i hurtigst muligt!

Balance Me congested skin serum

Mit yndlings produkt i boksen er uden tvivl den her serum fra Balance Me, som jeg faktisk allerede er ved at løbe tør for. Jeg har brugt den hver dag siden jeg modtog boksen og det synes jeg faktisk er ganske fint klaret af den lille størrelse. Super lækkert produkt, som jeg virkelig overvejer om jeg skal have erhvervet mig i full size.

Percy and Reed wonder balm

Det mest skuffende produkt er uden tvivl den her hårcreme fra Percy and Reed. Jeg tror faktisk jeg har haft den før hvor jeg heller ikke var imponeret så den ryger højst sandsynligt bare bagerst i skabet eller videre til en veninde. Den gør i hvert fald ikke rigtig noget godt for mit hår.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Use your old canning jar as a vase