Second impressions

Running wild

outfit kort skovmandsskjorte kjole3outfit kort ærmet skovmandsskjorte høje sandaleroutfit kort skovmandsskjorte kjole1outfit kort ærmet skovmandsskjorte høje sandaler1outfit kort skovmandsskjorte kjole2

H&M men shirt/dress, Pavement sandals

Efter godt og vel 2 måneders stilhed herinde kan det godt være lidt svært at komme i gang igen. Selvom det har været en befrielse ikke at føle sig forpligtet til at opdatere herinde mens jeg har rejst rundt i det store USA, har jeg virkelig savnet at bruge tid på mit lille online univers og nu har jeg langt om længe fundet energien til det igen efter min lille pause.

Turen skal jeg nok fortælle meget mere om senere. Jeg tænker at lave små postkort indlæg fra de forskellige steder vi har besøgt, men hver ting til sin tid. Nu ville jeg bare lige sige ”hej, jeg er her stadig” og så håber jeg selvfølgelig at I stadig har lyst til at følge med herinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Second impressions