Running wild

Maybelline the blushed nudes

Maybelline the blushed nudes swatches3

Blushed nudes paletten fra Maybelline har længe været på min to-buy liste og eftersom der er en hel del at spare på make-up så snart man krydser grænsen slog jeg til sidst jeg var i Flensborg! Faktisk er der så meget at spare at jeg meget sjældent beauty shopper herhjemme og hvis man alligevel skal en tur til grænsen kan jeg anbefale at man gør en tur ud af det og tager en lille strøger i hyggelige Flensborg også. Jeg var afsted igen i lørdags, og tænkte i den forbindelse at lave et lille indlæg med tips til beauty shopping i tyskland, hvis det er noget I kunne være interessede i?

Paletten her fik jeg til cirka halv pris og den største grund til at jeg måtte eje den var at jeg havde hørt at mange af farverne var dupes for Naked 3 paletten, som jeg synes er virkelig smuk men har været en smule for nærrig til at investere i. Der er helt sikkert en vis lighed mellem de to paletter og nogle ad farverne ligger meget tæt op af hinanden, men en komplet dupe er det i hvert fald ikke og jeg kunne stadig godt tænke mig at tilføje Naked 3 til min lille samling.

 

Maybelline the blushed nudes swatches2

Jeg har efter bedste evne forsøgt at lave et par swatches på min arm ovenfor og som I kan se går de lyserøde/røde nuancer igen gennem hele paletten. Jeg synes det er en skøn palette hvis man gerne vil eksperimentere lidt med de rødlige toner og er på et budget. Kvaliteten er super fin til prisen, farverne er både nemme at bygge op og blende så det er altså en rigtig god begynder palette!

4 kommentarer

 • Nanna

  Hej Katrine
  Skal snart selv til Flensborg, og ville høre om du enten før har lavet nogle anbefalinger til byen eller måske meget snart vil gøre det? Både shopping, men også spisesteder – tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg regner med at lave en guide i løbet af den her uge til beauty shopping i byen. Spisesteder kan jeg desværre ikke være super behjælpelig med da vi stort set altid snupper en fiskeburger eller fish & chips på Nordsee.
   Men jeg vil anbefale jer at gå en tur på gågaden og kigge i nogle af de mange hyggelige interiør butikker mm. Udover DM og Rossmann (matas agtige butikker) er Depot, butler og fantasia (interiør butikker) nogle af de steder jeg altid er forbi. Derudover er en tur i Karstadt (minder om magasin) også et must.
   Nede omkring kirken er der et rigtig hyggeligt kvarter der minder lidt om latiner kvarteret i århus med en masse små skæve butikker og caféer som jeg helt sikkert også synes I skal tage et smut forbi.
   Udover gågaden er der også to shopping centre; Fordepark og Citypark, som begge har mange af de samme butikker som gågaden. Vi plejer altid at være en tur forbi citypark, men de har som sagt ikke rigtig nogle butikker der ikke også ligger på gågaden udover et kæmpe supermarked hvor man kan handle billigt ind.
   Jeg håber du kunne bruge det indtil jeg får lavet en guide til beauty shopping 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Hej igen Katrine
   Mange tak for svaret, som er meget brugbart.
   Jeg glæder mig til at læse din guide i ugens løb 🙂
   Og tak for en fantastisk blog, du er meget inspirerende
   – Nanna

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg er glad for at du kunne bruge det!
   Og tusind tak for de søde ord, det varmer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Running wild