Maybelline the blushed nudes

Look fantastic beauty box – July

look fantastic beauty box july

Efter jeg stoppede med at abonnere på Goodiebox har jeg virkelig savnet det. Det er jo som at modtage en lille overraskelses gave hver måned og det er altid noget jeg har set frem til. Jeg elsker virkelig konceptet. Jeg har derfor længe gået med overvejelserne om at påbegynde et nyt abonnoment. Jeg har været lidt i tvivl om hvorvidt det skulle være Goodiebox igen eller om jeg skulle prøve noget andet, men da jeg så juli boksen fra Look fantastic var det ikke længere et svært valg. Boksen indeholder intet mindre en 3 produkter som jeg har hungret efter at prøve i jeg ved ikke hvor lang tid, nemlig goof proof fra Benefit, tørolien fra Nuxe og primeren fra This Works!

Kebelo silk anti frizz cream

kebelo er ikke et mærke jeg kender ret meget til – faktisk er det eneste bekendtskab jeg har med mærket fra Brands oversigten hos look fantastic hvor jeg har set det når jeg ar browset lidt rundt. Cremen er ret tyk i det, og skulle hjælpe med at bekæmpe det værste krus, samtidig med at gøre håret blødt og skinnende. Duften er virkelig skøn og jeg elsker at cremen er tykkere i det end man ville forvente!

Bellápierre cheek & lip stain

Multi purpose produkter som den her cheek og lip stain er sjældent noget jeg selv ville investere i. Jeg synes ofte pigmenteringen er for dårlig og produktet derfor forsvinder hurtigt fra især kinderne. Den her virker overraskende nok til at være rimelig pigmenteret men til gengæld er farven helt af helvedes til på mine læber så tror jeg vil forsøge mig med at bruge den som creme blush i stedet.

This Works in transit camera close-up

Af alle produkterne i boksen var det her nok det jeg blev mest positiv overrasket over. Konsistensen på cremen er virkelig lækker og den fungere perfekt som kombineret dagcreme og primer. Duften er en smule speciel, men det kan jeg se gennem fingre med når selve produktet er så lækkert. Den fulde størrelse er røget direkte på min ønskeseddel!

Benefit Goof proof brow pencil

Jeg havde set ret meget frem til at prøve øjenbryns pennen fra Benefit, men var en smule ærgerlig da jeg opdagede at jeg havde fået den mørkeste farve. Selvom farven er til den mørke side kan jeg dog godt få det til at fungere hvis jeg bruger en let hånd. Ved første øjekast synes jeg at pennen var ret bred og tyk i det, men formen gør at den er virkelig fin at bruge og især når man skal fylde ud er det dejligt at den ikke er mega tynd. Jeg er i hvert fald sikker på at jeg bliver rigtig glad for den!

Nuxe Hulie prodigieuse golden shimmer dry oil

Endnu et produkt som jeg havde set meget frem til endelig at prøve og som bestemt ikke skuffede. Den er ret tynd i konsistens, men det synes jeg er med til at gøre at den er virkelig nem at fordele jævnt. Jeg har brugt den til mine ben, og det er den perfekt til her om sommeren når det er godt vejr og man gerne vil have lækre stænger. Derudover har jeg prøvet at bruge den som en slags highligthing primer i ansigtet og da det er en tørolie trænger den hurtigt ind uden at efterlade huden fedtet. Desværre er duften en smule til den skarpe side så fik en smule kvalme af at have den i ansigtet hvor jeg konstant kunne lugte den, men for mindre sarte sjæle fungere den rigtig fint. Den er forholdvis drøj i brug synes jeg, så selvom flasken er ret lille så er der til nogle gange i den og så er den lille flaske jo bare alt for sød.

MiTi clear hair ties

Jeg har allerede nogle ”wire” hårelastikker fra HH simonsen, og hvis jeg skal være ærlig så har jeg aldrig brugt dem. Jeg føler slet ikke at de er stærke nok til at holde mit hår, men måske jeg skulle prøve at give dem her en chance. Jeg kan ret godt lide at de er gennemsigtige og så synes jeg de kan se super fine ud til en lav hestehale.

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maybelline the blushed nudes