First impressions: Fit me foundation & concealer

New in: Bergsóe earring

bergsoe earring new in

Tidligere på ugen snakkede jeg lidt om hvordan min interesse for mode generelt er faldet en smule gennem de sidste par og min interesse for skønhed samtidig er vokset. En anden ting der er vokset gennem det sidste stykke tid er min interesse for smykker. Jeg synes på en måde at smykker kan noget helt andet modemæssigt end tøj. Ofte er en kjole for mig bare en kjole, men en fin halskæde eller et par øreringe derimod er med til at sætte prikken over i’et og ‘samle’ et outfit. Da jeg først så den her ørering fra danske Bergsóe var jeg ærligtalt ikke særlig imponeret, men efter at jeg prøvede den på forelskede jeg mig hovedkulds i den! Jeg synes den tilføre noget så fint og samtidig lidt råt til et outfit, og det elsker jeg!

 

2 kommentarer

 • Hvor er den fin! Glæder mig til at se den “på” 😉 Hav en dejlig onsdag <3

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg er også bare så vild med den! 🙂 Skal nok lige få fikset et par billeder af den på, inden længe! Tak <3 og i lige måde

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First impressions: Fit me foundation & concealer