What I want to wear: White with a hint of red

Monday thoughts

outfit woods2outfit woods3outfit woods5outfit woods4outfit woods1

H&M trend boots (similar here) , Soya concept skirt, Soaked in luxury sweater

Min lille pause i sidste uge fik mig til at tønke lidt over bloggen her og hvad det egentlig er jeg gerne vil med den. Da jeg startede den op for godt og vel 5 år siden var det primære fokus mode og personlig stil med et hint af skønhed og negle, men gennem de sidste par har fokuset flyttet sig mere og mere væk fra mode og min personlige stil og min interesse var skønhed er samtidig steget, hvilket har resulteret i en mere 50/50 fordeling af skønhed og mode her på siden. Det er en udvikling jeg selv har det ganske fint med, men jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide hvad i følger med for herinde? Er det outfits indlæggene, stil inspiration, skønhed eller noget helt fjerde?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I want to wear: White with a hint of red