New in: Bergsóe earring

Liebster award: my answers

liebster award answers1liebster award answers2

Liebster award har efterhånden kørt i nogle år og jeg er det der dårlige mennesker der aldrig har svaret på en eneste nominering. Jeg undskylder overfor de bloggere der tidligere har været så søde at nominere mig uden så meget som et tak. Tak.

Egentlig synes jeg at hele idéen bag Liebster award er fin, jeg elsker at opdage nye blogs og link-love kan vi aldrig få nok af, så jeg vil hellere end gerne give lidt credit til nogle af de mange dygtige blogger damer der er derude. Jeg synes bare hele opsætningen omkring koncept er meget rodet og visuelt er det her ikke et indlæg jeg bryder mig om – hvilket også er grunden til at jeg har valgt at snyde en smule, og derfor får i altså bare mine svar på de 11 spørgsmål som Cathrine og Victoria, der har nomineret mig, har stillet og så slutter vi lige indlægget af med et par link til nogle af de små blogs jeg selv nyder at kigge forbi engang imellem! Og hvis I gerne vil læse nogle random facts om undertegnede så har jeg lavet op til flere indlæg som I kan finde her, her, her, her og her

 

Cathrines spørgsmål:

Hvilken trend forstår du absolut ikke? Hvis jeg skal være ærlig er der mange, men hvis jeg skal udpege en specifik må det næsten være culotte buksen. Det er den mest uklædelig beklædningsdel jeg kan komme i tanke om, den gør absolut intet godt for nogen.

Hvad gør dig mest glad, ved at blogge? Det er simpelthen så godt et spørgsmål. Til at starte med var det nok meget det der med at have mit eget lille univers hvor jeg kunne dele alt mellem himmel og jord der inspirede mig. Nu vil jeg måske nærmere sige fællesskabet der er bloggere i blandt og hele idé udviklingen ved at lave indlæg, og så selvfølgelig det visuelle. Det betyder alt synes jeg.

Hvorfor startede du med at blogge? henfør spørgsmålet ovenfor, så var det helt klart hele idéen om at have et sted på det store internet der var mit helt eget.

Sneakers eller stiletter? Det her var en af de nemme – uden tvivl sneakers. Generelt er sneakers nok mit mest foretukne fodtøj, da jeg synes det er noget af det eneste flade fodtøj der rent faktisk er pænt. Pænt og fladt er en god kombination når man er 180 lang.

Hvad laver du når du ikke blogger?  Jeg meget tid sammen med min familie og min kæreste og så elsker jeg at se tv-serier.

Er der noget der irriterer dig rigtig meget lige for tiden? orrrk ja. Massere. Især at det har taget mig næsten 2 uger at svare på de her spørgsmål.

Hvad er dit drømmerejsemål? Der er rigtig mange steder jeg gerne vil se i verden, men USA har altid lagt øverst på listen og den drøm går jo i opfyldelse her til maj, så det glæder jeg mig selvfølgelig til. Derudover vil jeg rigtig gerne til new zealand, australien og bali.

Nævn tre ting på din bucketlist? Størstedelen af de ting der er på min bucketlist er rejsemål, så svaret på det her spørgsmål minder nok meget om overstående. men hvis det skulle være noget helt andet kunne jeg godt tænke mig at prøve at være lyshåret igen, lære at spille guitar og komme til koncert med Taylor Swift.

Cheesecake, sushi eller en grøn salat? Sushi. uden tvivl!

Hvad er dit bedste beautytip? Den er svær. Det er vel noget med less is more og invester i nogle gode børster.

Hvor meget tid bruger du på din blog? Alt for meget. det er det mest tidskrævende projekt jeg nogensinde er gået i gang med. Et par timer om dagen i hvert fald.

 

Victorias spørgsmål:

Hvad er din livret? Jeg kan li det meste mad, men god gammeldags mad fra bedstemors gryder, eller sushi tror jeg valget ville ende mellem.

Hvad er det første du gør når du står op? Det er egentlig lidt trist, men det absolut første jeg gør er at tjekke min telefon. Til mit forsvar skal jeg alligevel have fat i den for at slå min alarm fra. Hjælper det lidt på det? ikke rigtig, vel..

Hvad bruger du flest penge på? Oplevelser tror jeg – cafeturer med veninderne, en tur i biografen med kæresten, rejser osv. Hvis det skal være en lidt mere håndgribelig ting så tror jeg svaret må være make-up. Eller sko.

Hvad er din yndlings serie? Der er så mange serier jeg elsker. Ved simpelthen ikke hvordan jeg skal kunne vælge en. Lige for tiden ser jeg Suits for anden gang, men New girl er jeg også helt tosset med.

Hvor tilbringer du det meste af din tid? Det gør jeg vel derhjemme. Foran min computer tror jeg.

Hvad er dit sidste køb? Jeg købte nogle fine krukker fra Søsterne grene og et eucaluptys træ i sidste uge!

Bruger du make-up hver dag? Nej, men næsten. Søndag er som regel make-up fri medmindre jeg har planer. Generelt har jeg sjældent make-up på hvis mine planer ikke inkludere mere end en tur ud og handle.

Hvad et dit skønheds tip til andre piger? Som skrevet til Cathrines spørgsmål tror jeg det handler mest om gode redskaber og begrænsninger.

Hvor vil du gerne rejse hen hvis du havde 100.000kr at gøre godt med? Kan jeg komme jorden rundt for 100.000? I så fald vil jeg rigtig gerne det.

Hvilket socialt medie bruger du mest? Jeg bruger både bloggen, instagram og facebook en del, så det er lidt svært at svare på da jeg jo bruger dem til forskellige ting. Det sociale medier jeg bruger mindst er til gengæld nemt at svare på – snapchat!

Hvor ser du dig selv om 10 år? Forhåbentlig har jeg taget en uddannelse og fået et job som jeg elsker. En sød kæreste, en sødere hund og et pænt hjem ville jeg heller ikke klage over.

 

Som lovet, et par link til et par fine blogs, som stadig er forholdsvis små – der er noget for enhver smag; Johannelovesmakeup, Laviedavie, Emilieberg, Densødekløe, Sofieaviaja, Byjenni, Nannasimonsenbeauty, Cathrinefrier, Sofieparelius, Camillaoverby, Frkmia, Our stylefix, Journalbyc, Bloggeronheels, Elinetychsen, Artbymt, Amaliekaroline, Katarinanatalie,

Sidst men ikke mindst ville jeg elske hvis I ville smide et par links i kommentarfeltet til blogs I selv læser i kategorien ”små blogs”. I skal også være mere end velkomne til at smide et link til jeres egen blog, så kigger jeg forbi!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Bergsóe earring