Monday thoughts

First impressions: Fit me foundation & concealer

first impressions fit me foundation fit me concealer

Fit me serien fra Maybelline har længe været på min liste over produkter jeg gerne ville se lidt nærmere på, så da jeg fandt dem til en god pris i Flensborg, så jeg mit snit til at få gjort noget ved det. Jeg har kun haft produkterne i godt og vel 2 uger, så det her indlæg bliver en form for første håndindtryk af produkterne.

Concealeren havde jeg på forhånd hørt rigtig meget godt om, så mine forventninger var ligeledes ret høje. Jeg har valgt farven 10 (light), som er den lyseste af de ialt 6 farver den fås i, og det er uden tvivl den rigtige farve til min vinterblege hud. Selve konsistensen er meget let, og jeg vil sige den er let til medium dækkende, alt efter hvor meget man bygger den op. Den er virkelig nem at blende og jeg har ikke haft problemer med at den sætter sig i tørre områder, så alt i alt er jeg ret godt tilfreds!

Foundationen findes i hele 16 forskellige farver og jeg valgte farven 120 ivory da det var den lyseste farve de forhandler i tyskland (herhjemme forhandles farven 110 porcelain som er lysere). Det er ikke det perfekte farvematch til mig lige nu, men jeg håber på at kunne bruge den når jeg begynder at få lidt kulør. Derudover synes jeg den tørre en smule mørkere op, hvilket selvfølgelig er lidt ærgerligt når farven i forvejen er en tand for mørk til mig. Konsistensen er nem at arbejde med og blender godt, men jeg vil anbefale at man har fugtet sin hud godt inden man bruger den, da den ellers godt kan have tendens til at sætte sig i tørre områder. På trods af forkert farvevalg så synes jeg at det er en virkelig fin foundation til prisen, og jeg kunne godt forestille mig at købe den i 110 også.

Hvis I har prøvet nogle af produkterne fra serien, vil jeg meget gerne høre hvad jeres oplevelser med dem har været! Jeg kunne godt selv tænke mig at prøve Fit Me bronzeren, men jeg har endnu ikke set den herhjemme.

 

3 kommentarer

 • Hej Katrine 🙂
  Jeg er blevet nomineret til at lave en blog award, og jeg har nu valgt at nominere dig! Det går ud på at du skal besvare 11 spørgsmål jeg har stillet, skrive 11 facts om dig selv, og derefter nominere 11 andre bloggere til at svare på 11 spørgsmål, som du finder på! Du kan læse mere om det på min blog og se dine spørgsmål.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hørt mye bra om disse:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det er også nogle gode produkter – især concealeren!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday thoughts