Liebster award: my answers

April wants

april wants

Jane kønig love letters, Vans backpack, Maybelline the blushed nudes, Lorac Pro palette, Just female leather skirt

Der er lidt under en måned til jeg rejser til USA, og jeg er så småt begyndt at skrive to-buy lister i forskellige kategorier. En af de ting jeg gerne vil have fat på inden jeg rejser, eller hurtigst muligt når jeg lander i Los Angeles er en rygsæk så jeg har noget at have mine ting i når vi er ude på turer. Derudover har jeg kig på flere forskellige øjenskygge paletter – the blushed nudes skulle være en fin budget venlig dupe for Naked 3 og Lorac pro 1 paletten skal jeg helt sikkert ha fat i, i USA. Jeg har allerede en fin guldkæde med et loveletter hjerte fra Jane Kønig, men jeg kunne godt tænke mig at tilføje et T for min kæreste også. Sidst men ikke mindst ønsker jeg mig virkelig en ny læder nederdel da jeg bruger den jeg ejer fra Moss Copenhagen mere end hvad der burde være lovligt!

Hvad går I rundt og ønsker jer?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Liebster award: my answers