My room

The award for the best hairbrush goes to..

wet brush hh simonsen best hairbrush ever tip

HH Simonsens Wet brush har været fast inventar hos mig i et par år efterhånden, og med god grund. Det er virkelig en god hårbørste – den bedste på markedet efter min smag. Jeg har ellers prøvet en god stak hårbørster igennem mit liv, både børster med vildsvinehår, nylon børster, tangleteezer og selvfølgelig de billige fra supermarkedet eller Matas. Det er helt sikkert en smagssag, men for mig kan ingen af de andre hamle op med Wet brushen! Den er på tilbud hos Billigvoks lige nu, så hvis I ligesom mig er helt vilde med den eller bare godt kunne tænke jer at prøve den, er det nu I skal slå til. Jeg overvejer selv om jeg skal have en ekstra og nu er tippet i hvert fald givet videre!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My room