Restocking: Zinobel instant care serum

Spring favorite: Rayban wayfarer

rayban wayfarer spring favorite

Marts måned er ved at være slut og jeg har stadig ikke fået delt en eneste forårsfavorit herinde, mest af alt fordi vejret slet ikke har skreget forår – før nu! De sidste par påskedage har budt på overraskende godt vejr, hvilket har ført til at jeg har måtte hive fat i mine yndlings solbriller mere end et par gange. Wayfarer modellen fra Rayban er en klassisker og den er og bliver min favorit, så selvom det gjorde lidt ondt på mig at skulle betale mange hundrede kroner for et par solbriller (som jeg var overbevist om at jeg ville smide væk inden for en uge), så har de været alle pengene værd!

Hvilke solbrille-model er jeres yndlings? Jeg mangler inspiration til årets solbrillekøb!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Restocking: Zinobel instant care serum