13 Things I learned from blogging

Restocking: Zinobel instant care serum

zinobel serum

For halvandet års tid siden var Zinobels instant care serum en del af min faste morgen hudpleje rutine, men da jeg løb tør var pengene lidt små og kunne derfor ikke retfærdiggøre at købe en ny, selvom jeg var rigtig glad for den. For noget tid siden faldt jeg så over den gamle favorit igen, og denne gang måtte den altså med hjem og det takker min hud mig virkelig for. Emballagen er blevet fornyet, men produktet er stadig det samme – nu er den bare lidt finere at have stående fremme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13 Things I learned from blogging