The award for the best hairbrush goes to..

Compromise

outfit trenchcoat2outfit trenchcoat1outfit trenchcoat3

H&M trend trenchcoat (similar here), Bianco booties (similar here), Moss copenhagen leather skirt, Second hand t-shirt, Jane Kønig startag necklace

Jeg beklager virkelig kvaliteten af outfit indlæggene herinde pt. Siden mit objektiv gik i stykker, har det været lidt en kamp at få taget nogle gode billeder. Jeg er faktisk ret splittet omkring hvorvidt jeg helt skal droppe outfit indlæg herinde indtil jeg får købt mig et nyt objektiv, da mine billeder normalt ikke er noget jeg vil gå på kompromis med. Samtidig synes jeg er outfits er en ret stor del af bloggen og af helhedsindtrykket generelt, så jeg synes det er svært at skære helt fra. Indtil videre bliver de I hvert fald, selvom det betyder at jeg må gå lidt på kompromis med mig selv.

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The award for the best hairbrush goes to..