Compromise

13 Things I learned from blogging

things i learned from blogging

Blogs og online medier generelt er noget jeg har lært en hel masse om i den tid jeg har haft bloggen her. Jeg må indrømme at jeg krummer tæer når jeg kigger langt tilbage i arkiverne til de første par indlæg jeg lavede, og jeg forstår ærligtalt slet ikke at der var nogen der gad læse med. Men det var der, og det er jeg sindsygt glad for – det er trods alt lidt sjovere at blogge når man får respons. Jeg kan heldigvis sagtens se at jeg har rykket mig og derfor har jeg lavet en lille liste med 13 ting jeg har lært siden jeg startede med at blogge for godt og vel 5 år siden.

 

En fangede overskift og gode billeder er det vigtigste for at få folk til at klikke ind på et indlæg

Medmindre man er en af de få heldige, så tager det måneder, ja nogle gange år før man begynder at tjene penge og få produkter for at blogge

Det er meget få der kan leve af at blogge og få en fuldtidsindkomst ind ved det. Selvom nogle siger at de er fuldtidsbloggere, betyder det altså ikke at de har en indtægt svarende til et fuldtidsarbejde, men nærmere at de ligger samme mængde tid i det som de ville gøre med et fuldtidsjob.

Det visuelle betyder meget. Store, flotte billeder er iøjnefaldende og giver folk lyst til at læse videre. Billederne bør desuden så vidt muligt at være samme bredde som selve indlægget.

Personlige indlæg er altid det der trækker flest læsere til.

Det tager tid og det tager meget tid! først skal der skydes billeder, så skal der redigeres og til sidst skal indlægget skrives – 2 timer er ikke unormalt at bruge på et enkelts indlæg.

Man kan ikke bare bruge andre folks billeder uden at spørge om lov først. Vi har det der ophavsret, I ved..

Det er muligt at poste regelmæssigt, man skal bare have en god rutine og være organiseret omkring det.

Lys er altafgørende og vinteren kan derfor godt gå hen og være lidt af en bitch.

Nogle gange kommer det til at føles som om man snakker med sig selv.

Jo mere aktiv man er på andre blogs, instagram osv. jo mere vil folk være aktive hos dig.

Et godt kamera og objektiv kan gøre underværker, men hvis du ikke sætter dig ind i hvordan man bruger det kan det være ét fedt.

Ens blog kan hurtigt blive omdrejnings punkt for ens liv generelt – hvert måltid, oplevelse eller køb er et muligt blogindlæg.

 

6 kommentarer

 • Den sidste er så sand! 🙂 🙂
  signeanett.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fint indlæg 🙂 very true

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt indlæg☺️
  Jeg kan genkende mange af tingene, dog kan jeg godt bruge 5-6 timer på et outfit indlæg 🙈 Er meget selvkritisk og kan bruger såååå lang tid på at finde ud af hvad jeg gerne vil skrive !

  Jeg har selv skrevet et lignende indlæg: http://www.bykrog.dk/2016/02/5-things-ive-learned-in-my-years-of_4.html

  /Cecilie

  http://WWW.BYKROG.DK

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det kan jeg nu også sagtens! Det er mest ment som et gennemsnit, da jeg også har nogle indlæg jeg måske kun bruger en times tid på 🙂 Men ja, du har ret. Jeg tænker også meget over hvad søren jeg skal skrive til outfits, så det ikke bare bliver ”så havde jeg lige det her på”-agtigt!
   Og super fint indlæg du selv har lavet, altid sjovt at se andre udgaver af samme type indlæg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Compromise