Skyr - 3 delicious ways

Winter favorite: Beauté Pacifique body oil

beaute pacifique oil winter favorite

Hvis jeg skulle nøjes med et produkt til min hud hele vinteren, ville valget uden tvivl falde på Beauté Pacifiques krops olie. Jeg brugte også olien sidste vinter, så selvom jeg har brugt lidt over halvdelen er den altså stadig meget drøj i burg, og så fugter den helt uden at fedte. Jeg bruger den mest til mine ben, og selvom jeg gerne vil fremhæve den som en vinter favorit fordi den er så god til min vinter tørre hud, så er den altså også et must om sommeren når benene skal luftes i sommerkjoler. Har I et produkt I ikke kunne være foruden om vinteren?

2 kommentarer

 • Jeg bruger en ny olie fra Nivea lige pt. Synes olie er mest lækkert og fugtgivende til kroppen lige nu hvor kulden er hård 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det lyder som en væsentlig billigere løsning, det kunne være jeg skulle kigge efter den når jeg engang løber tør! Jeg er også vild med olie til både krop, ansigt og hår 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skyr - 3 delicious ways