Things you didn't know about me - valentine edition

Valentine nails – 3 ways

Det er efterhånden længe siden at jeg sidst har vist jer noget nail art herinde, så jeg tænkte at valentine var en oplagt mulighed for at lave om på det. Jeg har derfor lavet 3 forskellige negle looks, som alle egner sig perfekt til Valentines dag!

 

valentine nails 3 ways nude nails red hearts1valentine nails 3 ways nude nails red hearts2

Det første neglelook jeg har lavet er de her nude negle, med små røde hjerter i bunden. Jeg synes selv at de blev ret fine og jeg elsker at de er så simple.

Jeg startede med at lægge to lag af Barry M – Lychee, som jeg lod tørre helt inden jeg lavede hjerterne. Hjerterne lavede jeg ved at sætte to små prikker med en knappenål med Essie – Lollipop som jeg træk sammen med penslen på neglelakken. Til sidst gav jeg neglene et lag Essie – good to go top caot.

 

valentine nails 3 ways pink nails stribe dots glimmer1valentine nails 3 ways pink nails stribe dots glimmer2

Det andet neglelook er de her lyserøde negle med en bred hvid stribe og dobbelt prikker. Jeg synes selv at de blev ret søde, og af de 3 looks, er det nok dem der er mindst ”valentines agtige” da de ikke har hjerter på sig.

Jeg startede med at lægge 2 lag af Essie – Check-up, som jeg lod tørre, inden jeg lavede en bred stribe i frihånd med Essie – Private weekend. mens striben stadig var ved at tørre prikkede jeg prikker med bundfarven, Essie – Check-up og mens de første prikker stadig var våde, prikkede jeg glimmer prikker oveni med farven P2 – Pretty

valentine nails 3 ways white nails purple glitter hearts1valentine nails 3 ways white nails purple glitter hearts3

Til trejde og sidste neglelook brugte jeg samme metode som til første look, den her gang valgte jeg bare at lave store hjerter midt på neglen i stedet for i bunden. Det gav et ret fint, men mere fremtræden look og så synes jeg at glimmeret sætter prikken over i’et!

Jeg startede med at lægge to lag Essie – Private weekend og da det var tørt tegnede jeg de lilla glimmer hjerter i frihånd med P2 – Strict.

 

Af de 3 looks tror jeg nr. 1 er min personlige favorit da det er super diskret og enkelt, hvilket kan I bedst lide?

Husk forresten at deltage i min valentine giveaway hvor I har mulighed for at vinde et lækkert sæt fra Soap & Glory!

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Things you didn't know about me - valentine edition