Copenhagen fashion week aw16 recap

Valentine give-away: Soap & glory gift box

soap and glory billigvoks give away valentine

Den her uge kommer som sagt til at så i kærlighedens tegn, og hvilken bedre måde er der end at starte ud med en lille give away? Billigvoks har været så søde at sponsorere den her gaveæske fra Soap & Glory, som indeholder en Rich & Foamous Body wash, en Smoothie Star Body milk og en Body Polisher-badesvamp. Et ret så lækkert sæt, hvis jeg selv skal sige det.

Soap & glory er faktisk et af mine favorit mærker når det kommer til krops produkter, og før billigvoks begyndte at forhandle dem var det altid et af de mærker jeg gik efter når jeg var i Flensborg eller London på shopping.

For at deltage skal I tilmelde jer billigvoks’ nyhedsbrev her og følge bloggen på enten bloglovin, facebook eller instagram og så smide et lille hjerte i kommentarfeltet så jeg kan se at I deltager.

Jeg finder en vinder på søndag, den 14. februar, hvor det er Valentines day!

49 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen fashion week aw16 recap