Valentine give-away: Soap & glory gift box

Things you didn’t know about me – valentine edition

things you didn't know valentine edition

Mit længste forhold varede 6 år – mit korteste varede kun en måned.

Jeg har en kæreste. Han er yngre end mig og da jeg mødte ham havde jeg absolut ingen planer om at skulle have en kæreste i den nærmeste fremtid.

Jeg fungere helt klart bedst i forhold og det længste tid jeg har været single, siden jeg var 16 år, er lidt over et år.

I det år var jeg til gengæld rimelig aktiv på især tinder og faktisk synes jeg at det er en ganske udemærket app! Jeg kender op til flere der har fundet en kæreste derinde.

Jeg køber altid valentines gave til mig selv, og i år er ingen undtagelse. Sidste år købte jeg den her halskæde fra Jane Kønig som jeg har brugt virkelig meget siden!

Den mest akavede date jeg har været på var engang hvor jeg mødtes med en fyr, jeg havde mødt på nettet. Vi tog i biografen og så en virkelig dårlige komedie og da filmen var slut sagde vi farvel. Vi udvekslede kun en håndfuld ord i løbet af hele aftenen.

Jeg er håbløs romantiker og tror på både den eneste ene og kærlighed ved første blik.

.. men jeg har ikke nogen stor drøm om at blive gift. Selvom jeg da regner med at det sker en dag.

Det mest romantiske nogen nogensinde har gjort for mig er at invitere mig en tur til paris – kærligheden by! Det var en fantastisk ferie.

Jeg mødte min første kæreste på arto, vi var kærester et par måneder, men det føltes som en evighed den gang. Jeg husker det som en virkelig god sommer.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentine give-away: Soap & glory gift box