Online shopping guide: my favorite beauty webshops

Skyr – 3 delicious ways

Det er ikke fordi at jeg normalt hopper med på diverse sundheds trends, men lige siden skyr blev ”moderne” for et par år tilbage har jeg spist det on/off. Jeg har desværre haft lidt en tendens til at køre død i det efter noget tid, men det har mest været fordi at jeg har spist det plain med lidt sødemiddel, og det tror jeg hurtigt vi kan blive enige om er super kedeligt. Jeg er derfor begyndt at varirere mit morgenmads måltid lidt mere, så jeg tænkte at jeg ville dele mine 3 fortrukne måder at spise min skyr på med jer!

 

skyr4

Den måde jeg oftest spiser min skyr er med bær, som her. Selvom friske bær selvfølgelig er lækkert, så køber jeg altså bare nogle frysebær som jeg tør op i mircoovnen og hælder ud over min portion – på den måde får man også saft fra bærerne som pifter det hele lidt op. Det tager ingen tid og er derfor helt oplagt de morgner hvor jeg har travlt.

 

skyr5

Det her er klart mest en weekendudgaven, både fordi det er den version der tager længst tid, men også fordi den nok er den mest usunde. Her kan man selv varirere som man har lyst, men kombinationen af blåbær, mandel og hvidchokolade er min favorit lige for tiden – om sommeren elsker jeg til gengæld at bruge friske jordbær og mørk chokolade. Jeg søder skyren en smule med sødemiddel og evt. lidt vanijle inden jeg tilføjer toppings.

 

skyr2

Den sidste version er min yndlings lige nu og hvis man kan lide citron fromage er den et must try. Jeg starter med at søde skyren en smule med sødemiddel og tilsætte lidt citron olie, hvorefter jeg river skællen og presser saften fra en halv citron som jeg hælder over. Det smager virkelig godt og minder næsten mere om en dessert end en morgenmad.

Spis pænt!

4 kommentarer

 • Mmh, bliver helt lækkersulten. Jeg elsker at få skyr til morgenmad, men det er stort set altid den samme variation 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det er altså også bare lækkert – og sundt på samme tid!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver vist nødt til at føje skyr til indkøbslisten igen – den citronfromageinspirerede er simpelthen et must try!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg lover dig at du ikke vil fortryde det – den er fantastisk! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Online shopping guide: my favorite beauty webshops