Balance me radiance face oil

Outfit from Copenhagen fashion week day 2

copenhagen fashion week day 2 outfit3copenhagen fashion week day 2 outfit4copenhagen fashion week day 2 outfit1

H&M kimono jacket, Moss Copenhagen leather skirt (similar here), Topshop high neck body (similar here), Vagabond boots (similar here), Balenciaga city bag, H&M overknee tights

Under modeugens anden dag var jeg hoppet i et ret sort og ret simpelt outfit, som jeg synes fungerede ganske udemærket. Jeg fik den her body stocking i julegave af Mie, og selvom jeg synes den er vældig fin så føler jeg mig ikke så tilpas i helt stramt tøj, så derfor var det også første gang jeg brugte den. Jeg elsker den høje hals og sammensat med en lædernederdel og en løs kimino jakke, endte jeg faktisk med at føle mig helt fint tilpas.

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balance me radiance face oil