H&M Studio ss16 Collection

New in: 100% argan oil from Golden Argan

100 procent økologisk argan oil golden argan billigvoks 2

Produktet er modtaget til test, men holdninger og meninger er som altid mine egne.

Helt uden at jeg har tænkt over det, kom det til at handle ret meget om olier herinde. Først snakkede jeg lidt om min nye ansigts olie fra Balance me, så fortalte jeg lidt om en gammel favorit, nemlig krops olien fra Beauté Pacifique og nu skal det så handle om min nyeste ”olie-tilføjelse” – 100% argan oil fra Golden Argan som jeg har fået tilsendt af Billigvoks.

Jeg blev ærligtalt en smule bange da jeg første gang varmede en klat af den her olie op i hænderne og kom i mine spidser. Den er meget fedtet og på nul komma fem lignede det at jeg ikke havde været i bad en måned. Jeg brugte hvad der svarede til størrelsen på en ært, så jeg kunne hurtigt konkludere at det altså ikke var fordi at jeg havde brugt for meget – jeg bruger 3 gange så meget når jeg bruger moroccanoil f.eks. Jeg var lidt i chok så jeg satte flasken fra mig et par dage inden jeg gik i krig med google.

Det gik hurtigt op for mig at jeg havde brugt olien helt forkert. I modsætning til ”normale” hårolier, er den her nemlig 100% ren argan olie, hvilket betyder at den selvfølgelig er langt mere fed i konsistensen og man skal derfor være meget sparsommelig med den. På trods af at jeg har verdens historiens tørreste spidser, synes jeg stadig ikke at resultatet bliver godt når jeg bruger den i tørt hår – så hvis det er en klassisk hårolie man er på udkig efter, er det ikke denne man skal gå efter. Til gengæld læste jeg mig frem til at man kunne bruge olien som en slags hårmaske, hvor man fedter håret godt ind, inden man går i bad, så det kastede jeg mig ud i, istedet for. Jeg har prøvet fidusen to gange den sidste uge, og jeg er faktisk ret imponeret over hvor lækkert mit hår kan være uden at jeg har brugt hverken hårkur eller conditioner. Det kræver selvfølgelig at man lige har et par timer, hvor man ingenting skal, inden man går i bad, så jeg kommer nok mest til at bruge tricket på dage hvor jeg skal noget og vil gøre lidt ekstra ud af mig selv, men jeg synes bestemt at resultatet er den ekstra tid værd. Hvis man ikke har tiden kan man alternativt komme et par dråber i sin hårkur eller conditioner – det fungere ikke helt lige så godt, men giver stadig et ret lækkert hår.

Min google-søgning, fortalte mig også at olien skulle være god til ar, små rifter og solskoldninger og at den kan både bruges som massage olie, badeolie og make-up fjerner, hvilket jeg helt sikkert skal prøve – er der nogen af jer der har prøvet det? eller har tips til hvordan jeg ellers kan bruge olien?

100 procent økologisk argan oil golden argan billigvoks 1

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Studio ss16 Collection