Winter favorite: Clinique rebel pop lipstick

In my bag under fashion week

in my bag under fashion week alexander wang brenda bag

I dag skydes modeugen officielt igang, jeg har pakket min taske og om lidt er jeg på vej ud af døren for at spise morgenmad hos Tommy Hilfiger. Det bliver et par travle dage, men jeg glæder mig rigtig meget.

Min skulder plejer at være forholdvis øm efter sådan et par dage her, jeg render nemlig rundt med lidt af hvert i min taske – man skal jo være forberedt. Mit kamera er selvfølgelig det vigtigste, men derudover kan jeg heller ikke undvære min notesbog og kuglepen, mine solbriller, min pung, tyggegummi og visitkort. Det vejer alt sammen og min stakkels Brenda er godt proppet!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter favorite: Clinique rebel pop lipstick