In my bag under fashion week

Comfy fashion week

fashion week day one outfit2fashion week day one outfit1fashion week day one outfit4fashion week day one outfit3fashion week day one outfit5

H&M trend fake fur, Ellesse t-shirt, H&M pants, Adidas stan smith sneakers, Alexander Wang bag

Modeugen er i fuld gang og det kniber allerede en smule med at følge med til at opdatere herinde. Jeg havde egentlig tænkt mig at jeg ville dele et par billeder fra modeugens første dag, men det er altså lige lidt for omstændigt til hvad jeg kan overskue lige nu. I stedet får i et par billeder af mit outfit fra igår, som var rimelig nede på jorden. Jeg var hoppet i noget så simpelt som et par løse bukser, min yndlings t-shirt fra Ellesse og selvfølgelig en stor, varm jakke så jeg kunne holde varmen hele dagen. Jeg følte mig vældig godt tilpas!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In my bag under fashion week