Dressed up in white for Valentine

Balance me radiance face oil

balance me radiance face oil billigvoks

Produktet er modtaget til test for Billigvoks, men meninger og holdninger er som altid mine egne.

Den sidste måneds tid har jeg virkelig kæmpet meget med tør hud i ansigtet, hvilket normalt aldrig er noget jeg har de store problemer med – heller ikke her om vinteren. Jeg har derfor prøvet virkelig mange forskellige cremer det sidste stykke tid, men intet har rigtig virket og jeg havde faktisk nærmest givet op. Så da billigvoks tilbød mig at prøve et valgfrit produkt fra Balance Me var valget ikke svært – jeg ville gerne prøve en ansigtsolie. Jeg har tidligere brugt en ansigts olie fra Madara, som gjorde underværker for min hud, så jeg håbede selvfølgelig at en ansigtsolie fra et andet mærke ville give lige så gode resultater. Valget stod mellem Radiance face oil og Rose Otto face oil, og jeg valgte førstnævnte. Hvis jeg skal være ærlig så har jeg ikke undersøgt forskellen på de to så nøje, men så vidt jeg har kunne læse mig frem til egner Rose Otto face oil sig mere til sensitiv hud, mens Radiance face oil er bedst til hud der trænger til et lille boost glød, og så skulle den reducere rødme i huden, hvilket jeg godt kan have tendens til. Begge olier er desuden 100% naturlige, og derfor fri for både unødvendig parfume, silikone og sulfater. Det anbefales at varme et par dråber af olien op i håndfladerne morgen og aften og påføre nyrenset hud og det er også sådan at jeg har brugt olien.

Det første jeg lagde mærke til da jeg tog olien i brug, var helt klart duften, som er meget speciel. Jeg har utrolig svært ved at placere den, men det er en velkendt duft og mit bedste bud er at det er rosemarin jeg kan dufte. Jeg er ret sart i forhold til duft og til at starte med ærgede jeg mig virkelig meget over at den lidt specielle duft, men jeg har så småt vænnet mig til den. Jeg jeg har brugt olien i knap 2 uger og allerede nu er al tørhed i mit ansigt væk, hvilket jeg er ret imponeret over. Faktisk havde jeg kun brugt olien to gange da jeg begyndte at kunne se en forskel. Det er især når jeg har make-up på at det bliver rigtig tydeligt; før satte min foundation sig f.eks i de tørre små flager jeg havde fået i min t-zone, men det gør den ikke længere.

Design mæssigt elsker jeg den lille flakon med pipette og guld detaljer – den er virkelig fin at skulle have stående fremme og det er noget jeg personligt går ret meget op i når jeg køber produkter.

Har I prøvet nogle af produkterne fra Balance Me? – Jeg tager altid gerne imod anbefalinger til nye produkter!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dressed up in white for Valentine