Saturday morning

Winter favorite: Whitish rabbit fur

lys jakke1

Jeg skal da lige love for at vinteren er kommet til danmark den sidste uges tid. Det var jeg ærligtalt ikke helt forberedt på, så da jeg stod 1. januar i bare ben og arme og tankede bilen i 5 graders frost følte jeg mig en smule letpåklædt og folk kiggede da også noget undrende på mig. Jeg ved ikke hvorfor det overhovedet ikke var faldet mig ind at jeg måske fik brug for bukser de første par dage i det nye år hvor jeg vidste jeg ikke ville komme hjem, men da jeg skulle afsted den 31. var mit fokus mest på at huske glattejern og make-up fjerner – som jeg iøvrigt slet ikke fik brugt før flere dage senere! Well done..

Efter jeg kom hjem igen har jeg klædt mig lidt mere passende til årstiden og især min lyse kaninpels har været flittigt i brug. Jeg købte den tilbage i september af en god veninde til en meget fair pris, og siden da har jeg udnyttet enhver chance til at hoppe i den! Jeg er helt vild med den lyse farve som kontrast til min ellers ret mørke garderobe. Udover at være ekstremt smuk, så er den også en af de varmeste jakker jeg ejer og derfor en klar favorit her til vinter!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday morning