Winter favorite: Whitish rabbit fur

What I want to wear: red & white Adidas

What i want to wear red and white adidas

Vero moda trousers, Adidas t-shirt, Adidas stan smith sneakers, Clinique matte lipstick, Vero moda blazer

Mine stan smith er røget direkte ind på første pladsen som mine fortrukne sneaks – jeg er så vild med dem og for at det ikke skal være løgn er de på tilbud lige nu(!), hvis der skulle være andre der er lige så tossede med dem som mig..
Indtil videre har jeg mest brugt dem til outfits hvor jeg udelukkende har været iført sort, men jeg kunne godt tænke mig at matche dem med en rød adidas t-shirt, et par loose fit bukser og en blazer snart – selvfølgelig tilsat et par røde læber! Jeg tror det kunne være et ret så lækkert outfit, og jeg overvejer faktisk lidt om jeg skal hoppe i noget ala det under modeugen.

2 kommentarer

 • Wow det her outfit er perfekt! Overvejer stærkt at dyrke den røde farve noget mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg er også ret vild med rød som kontrast til min meget sort/hvide garderobe 🙂 Det er ret lækkert.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter favorite: Whitish rabbit fur