New in: Pernille Corydon circle earrings

TBT – Fashion week outfit

tbt fashion week copenhagen outfit2tbt fashion week copenhagen outfit1

H&M trend oversize dress, Rayban sunglasses, Vagabond sandals

Outfittet her er tilbage fra modeugen i sommers, men i al min flytte forvirring glemte jeg at vise jer det, så i får det nu i stedet. Lige pt er jeg nemlig igang med at pakke til den kommende modeuge som officielt starter på onsdag. Jeg tager allerede afsted mod hovedstaden på lørdag og har indtil videre kun pakket min lyse pels som jeg regner med skal holde mig varm det meste af ugen. Jeg aner ikke hvad jeg skal tage på og det ender altid med at jeg har alt for meget med (se bare her) og den her modeuge bliver højst sandsynligt ingen undtagelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Pernille Corydon circle earrings