The power of make-up

Saturday morning

saturday morning computer time

Jeg er lige vågnet, mit hoved har bestemt haft det bedre, men til gengæld havde jeg en rigtig hyggelig aften igår. Vi var samlet et par stykker hos min nabo til et par øl og en solid omgang brætspil. Jeg var så heldig at få ”det dårlige selskab” i julegave som er en dansk udgave af det populære spil cards against humanity. Jeg vandt desværre ikke, men det var virkelig sjovt og vi fik grint en masse , så det kan jeg godt anbefale hvis man leder efter et lidt anderledes kortspil.

Lige nu sidder jeg ved min computer og redigere et par billeder mens jeg høre John Mayer – I will be found, på repeat, og nyder at jeg heldigvis ikke har de helt store planer for dagen. Jeg elsker den her form for stille morgner hvor man kan få koblet helt af og tage sig god tid. Senere i aften skal jeg ud og bowle og ha lidt god vin med et par venner, og med den fysiske form jeg er i, i øjeblikket vil jeg næsten garantere at jeg har ondt i kroppen i morgen – jep, det kan bowling gøre ved mig. I må have en god lørdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

The power of make-up