Blog recommendations - beauty youtubers

Real techniques deluxe brush set

real techniques brushes set2

Det her lækre sæt børster fra Real Techniques købte jeg til mig selv i julegave og selvom nogen måske vil mene at det er vanvid at købe et sæt der indeholder 3 børster man allerede ejer, fortryder jeg på ingen måde mit køb. Ikke nok med at de 3 børster som jeg allerede ejer er nogle af mine all time favoriter, så indeholder sættet 2 børster som et elsklusive til sættet her – tapered foundation brush og angled highlighter brush. Jeg tror primært jeg vil bruge foundation børsten til concealer rundt om øjne og næse og highlighter børsten skal jeg selvfølgelig bruge til highlighting. Jeg glæder mig rigtig meget til at få taget det ordentlig i brug, men jeg er allerede nu helt sikker på at det er alle pengene værd!

Fra venstre her er det tapered foundation brush, multi task brush (som er perfekt til bronzer), angled highlighter brush, base shadow brush (som er min yndlings børste til øjenskygge!) og fine liner brush (som er rigtig god til både eyeliner og læbestift).

 

real techniques brushes set1

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog recommendations - beauty youtubers