TBT - Fashion week outfit

Packing for CFW

packing for copenhagen fashion week1

Så er pakningen langt om længe overstået og selvom jeg synes at jeg har gjort alt hvad jeg kunne, er jeg alligevel endt med 2 kufferter og en taske. Det er altså det værste ved de her modeuger, alt det slæben frem og tilbage, ind og ud af busser og op og ned af trapper. I sommers gik det faktisk så fatalt at jeg mistede min storetå negl i kampen med at få kufferter og tasker alene ned fra 3 sal. Det var ret blodigt, og min negl er stadig ikke vokset ud.

Selvom jeg har pakket mine kufferter og de står klar til at tage med, så har jeg faktisk ikke rigtig planlagt outfits endnu. Det blev lidt en huhej pakning så jeg kastede bare en masse ting ned i kufferterne, som jeg mente jeg ville få brug for – blandt andet min Ellesse t-shirt, min nye second hand glitter top, den obligatoriske bowler hat og min yndlings læder nederdel. Jeg er nærmest helt sikker på at jeg har glemt et eller andet, men i det mindste har jeg husket alle de vigtige ting som billetter til tog, kamera, pung, mobil og visitkort. Og som far siger så har de nok også butikker på sjælland hvis det går helt galt, så i stedet for at panikke over muligt glemte ting, vil jeg slappe af og begynde at glæde mig så småt til at hele ræset bliver skudt i gang på onsdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TBT - Fashion week outfit