Nyx in Denmark

New in: Pernille Corydon circle earrings

circle earrings gift1circle earrings gift2

Jeg har en forkærlighed for simple smykker, og de her øreringe fra Pernille Corydon er ingen undtagelse. Jeg fik dem i gave af en god veninde og jeg har brugt dem nærmest hver eneste dag siden. De er meget diskrete, så jeg synes de matcher mine Jane Kønig øreringe (se dem her og her) rigtig godt.

Pernille Corydon er en smykke designer jeg først har fået øjnene op for fornylig, men hun laver virkelig mange fine smykker, til meget fair priser – jeg har især et godt øje til den her halskæde, som jeg planlægger at jeg skal eje når jeg får lidt mere luft i budgettet.

2 kommentarer

 • Ih hvor er de fine! 🙂 Jeg er også selv til simple smykker – de fleste dage bruger jeg kun stik-øreringe!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det kender jeg godt – det er nok også derfor jeg er så vild med disse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyx in Denmark