Ellos home on sale

New in: Ellesse t-shirt

ellesse t-shirt christmas gift newin

Jeg ved godt at vi er midt i januar, men jeg er altså ikke helt færdig med at vise jer julegaver, så jeg håber I kan bære over med mig lidt endnu.

Af min søde lillebror fik jeg den her t-shirt fra Ellesse som jeg havde ønsket mig et stykke tid, så den faldt selvfølgelig i god jord. Selvom jeg har et par stykker, er t-shirts med print eller logo faktisk noget jeg ofte føler jeg mangler lidt i min garderobe. Det er på en måde lidt blevet min måde at få farve ind i garderoben på og så elsker jeg at matche prints som dette med en rød læbestift for at nedtone det lidt sporty look.

T-shirten er desværre udsolgt, men I kan finde mange andre fede t-shirts fra Ellesse lige her og mange af dem er endda på tilbud – jeg kunne godt finde på at bestille den her også!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ellos home on sale