Real techniques deluxe brush set

Milder winter days

vinter hygge

Generelt er vinter og sne ikke noget jeg er synderlig begejstret for, men sådan som sneen ligger udenfor mit vindue lige nu, smuk og urørt, så må jeg alligevel indrømme at der er noget helt unik over årstiden.

I dag står vinden stille, vejret er mildt og temperaturen har kun lige ramt de 0 grader. Jeg har allerede været ude og tage et par billeder og lige nu sidder jeg så i sofaen med min hund på skødet og prøver at koncentrere mig om den franske film min lillebror netop har sat på – samtidig med at jeg skriver det her indlæg. Min fridag bliver med andre ord nydt i fulde drag.

Jeg har længe overvejet at lave lidt flere hverdags relaterede indlæg herinde, det kunne foreksempel være min uge i billeder eller inspiration til hvad man kan lave på en fridag eller måske noget helt tredje. Er det noget I kunne tænke jer?

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Real techniques deluxe brush set