Packing for CFW

A trend I dig: Off shoulder

a trend i dig off shoulder

Øverst fra venstre: H&M top, Rare London Jumpsuit, Pieces dress, H&M dress, H&M top, Vero Moda dress, Vero Moda turtleneck topBoohoo top

Jeg er ikke rigtig typen der går målrettet efter trends når jeg shopper, men noget der har fanget mit øje meget på det sidste er off shoulder trenden. Jeg synes det er en ekstremt casual sexet måde at vise hud på, og så er det samtidig noget der kan klæde de fleste. Især H&M er ret godt med synes jeg, og faktisk er det de 3 ting fra H&M jeg er vildest med. Alle 3 ting er fra Trend linjen, så jeg tror jeg skal ind og kigge nærmere på udvalget en af de næste par dage når jeg alligevel er i København.

2 kommentarer

 • Jeg er helt solgt i kjolen fra Pieces! Tror da nok lige jeg skal ned og se, om den er til at opstøve i min lokale butik. Smuk + + varm + billig. What’s not to love? 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg synes også den er ret så fin! Og så er den tilmed billig som du siger, tror den vil være et godt køb 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Packing for CFW