A trend I dig: Off shoulder

5 tips for getting ideas for blog posts

computer time tips til blog post ideas

Gå væk fra computeren

Selvom mulighederne for at blive inspireret online er enorme er det ofte når jeg er væk fra min computer at jeg får idéer til nye indlæg. Så hvis du har skrive blokering, så træd et skridt tilbage og kom ud og lav noget. Det er tit samtaler med venner, veninder og familie eller folk jeg ser på gaden, osv der inspirere mig til at skrive et nyt indlæg.

Pinterest!

Pinterest, og andre sociale medier for den sags skyld er det perfekte sted at finde nye idéer. Når jeg er helt tom for idéer går jeg tit på opdragelse på Pinterest. Hvis man f.eks skriver blog ideas ind i søgefeltet er der tonsvis af god inspiration at hente.

Kig tilbage

Det sker tit at jeg glemmer hvor meget der egentlig ligger på min blog i forvejen, så nogle gange når jeg er uinspireret kigger jeg gamle indlæg igennem for nye idéer. Det er også en mulighed at reposte nogle af de meget populære indlæg, der kan jo være kommet nye læsere til siden de er blevet udgivet og de fleste har ikke noget imod at se godt indhold to gange.

Bloglovin

Jeg har altid, når jeg kigger min reader på bloglovin igennem, en notesbog ved min side. Rigtig ofte er det indlæg andre bloggere har skrevet der inspirerer mig. Det behøves ikke nødvendigvis at være fordi man vil skrive et indlæg om samme emne og man skal aldrig direkte kopierer, men det er helt fint at lade sig inspirere. Bloglovin har desuden en fin funktion der hedder Explore hvor der er et udpluk af nogle af de mest populære indlæg – her kan også være god inspiration at hente!

Spørg dine læsere

Hvis alt andet fejler er der selvfølgelig altid den mulighed at du kan spørge dine læsere, enten på Facebook, Instagram, Twitter (hvis man er til den slags) eller på bloggen. Jeg har aldrig selv gjort det (mest fordi jeg er lidt bange for at ingen svare), men jeg bliver tit meget inspireret når andre bloggere gør det.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A trend I dig: Off shoulder