The perfect red lip for christmas - 3 ways

Merry christmas & random facts – christmas edition

merry christmas everybody1

Billedet er genbrug fra sidste år, men jeg synes stadig det er meget sødt, så det får I altså lige igen i år. For første gang i mange år skal vi ikke holde jul hjemme, hvilket betyder at der ikke er helt så meget stress i hjemmet i dag som der plejer. Derfor troede jeg selvfølgelig også at jeg ville have god tid til alt jeg skulle nå hele dagen, men tiden er løbet lidt fra mig, så nu stresser jeg faktisk lidt over at blive klar så vi kan komme ud af døren og afsted. I har sikkert også en masse at se til i dag, men derfor ville jeg altså lige tjekke ind og sige god jul alligevel. Jeg elsker selv indlæg med random facts, og har derfor lavet en lille juleudgave af selv samme til jer – glædelig jul!

 

Min yndlings julesang er mc einer – jul det er cool.

Den julegave jeg har fået jeg er blevet allermest skuffet over var en babyborn jeg fik da jeg var 6-7 år gammel.

Min yndlings julesnack er cornflakes toppe og mors kiksekage!

Jeg kan ikke li risalamande.

.. og derfor har jeg indført lysleg i min familie så jeg har mulighed for at vinde gaver der i stedet for mandelgaven!

Jeg køber altid en julegave til mig selv..

jeg bryder mig ikke om jylepynt. Nisser er de værste.

Jeg kan bedre lide at give gaver end at modtage dem. Betyder det at jeg er ved at være rigtig voksen?

Jeg forstår ikke folk der tager ud og bytter gaver den 27 december. Langt de fleste butikker bytter til midt januar, så kan slet ikke forstå hvorfor det skal haste sådan.

Min mor køber stort set alle mine gaver og det er hun rigtig god til. Derfor er det også sjældent at jeg selv bytter julegaver.

 

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect red lip for christmas - 3 ways