Christmas wishes

Four favorites for every occasion

 

clinque color op lipsticks1clinque color op lipsticks2

Min samling af læbestifter er rimelig solid. Det har den faktisk været længe. Alligevel kan jeg aldrig rigtig få nok. Kender I det? Det kan blive en hel besættelse at finde den helt perfekte røde læbestift, den helt perfekte matte læbestift, den helt perfekte nude og så videre.

Jeg har altid været fan af Macs læbestifter og især deres lustre og amplified finish’er har jeg været meget glade for. Lustre er den gode hverdags-venlige, halv transparente som går til alt – selv et smokeyeye, mens amplified er den mere kraftig pigmenterede, som jeg mest af alt elsker at bruge til fest. Mine nye color pop læbestifter fra Clinque minder mig SÅ meget om sidstnævnte og det er derfor næsten selvsagt at jeg er blevet meget glad for dem. Netop fordi det er så pigmenteret en læbestift fortrækker jeg også de lidt kraftigere farver, så det virkelig er læbestiften der er i fokus!

Fra venstre er det papaya pop, rasberry pop, rebel pop og party pop. Jeg troede rasberry pop ville blive den jeg blev gladest for, men det er faktisk papaya som jeg har brugt mest og rebel pop er jeg bare ekstremt forelsket i efter jeg har fået den hjem, selvom jeg endnu ikke har brugt den – den kræver lidt en særlig lejlighed, men mon ikke en af julens fester kunne være en oplagt mulighed for at få den taget i brug? Det tror jeg.

Har I prøvet nogle af læbestifterne fra Clinque og er I i så fald lige så begejstrede som mig?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas wishes