December is here

Christmas wishes

christmas wishes 2015

 

Startag halskæden fra Jane kønig har jeg haft et godt øje til lige siden den blev lanceret og den står derfor højt på min ønskeseddel. Jeg er mest tosset med den oxiderede udgave og den skal selvfølgelig være med teksten ‘balance’ da jeg er vægt.

Det klassiske Calvin Klein undertøj ejer jeg allerede i sort og det er uden sammeligning det mest behagelige sæt undertøj jeg ejer. Derfor kunne jeg godt tænke mig et ekstra sæt eller to.

Jeg ønskede mig allerede sidste år et par Adidas stan smith sneakers, og var faktisk også så heldig at få et gavekort til et par customized. Desværre var den kombination jeg gerne ville have ikke længere tilgængelig efter jul og jeg endte derfor med at få et par Nike huarche i sort i stedet. Jeg vil dog stadig gerne eje et par Stan smith og den her gang er det den klassiske hvide med rød hælpatch jeg har forelsket mig i.

Jeg ønsker mig i det hele taget ret mange smykker den her jul og hvad i ser på collagen er kun et lille udpluk. Udover Maria black øreringene og startag halskæden ønsker jeg mig også en del forskellige ting fra Hvisk.

 Ellos laver det fineste sengetøj og jeg ægrer mig stadig lidt over at jeg ikke fik fat i det fine sæt med palmeprint som jeg ønskede mig i fødselsdagsgave. I stedet har jeg fået et godt øje til sættet med harlekins mønster i gråt.

Real techniques er efterhånden de eneste make up børster jeg bruger og med god grund – de er SÅ lækre. Min samling er allerede ganske udemærket, men den nyeste serie bold metals, har alligevel et par stykker jeg gerne vil ha fingerne i.

Der er faktisk op til flere forskellige t-shirts jeg ønsker mig, men den her fra Ellesse er altså øverst på ønskesedlen!

Det er ingen hemmelighed at jeg er en brætspilstosse og derfor er der næsten også brætspil på min ønskeseddel hvert eneste år. ”det dårlige selskab” er den danske udgave af cards against hummanity og jeg tror det er hyldende morsomt, så det er jeg simpelthen nød til at eje!

 

Hvad med jer, hvad ønsker I jer i julegave i år?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December is here