New in: desenio posters

Personal christmas calendar for a loved one

bland selv julekalender billigvoks

Lige så længe jeg kan huske har min mor lavet pakke kalender til min lillebror og jeg. Selv nu hvor jeg er 24 år, gør hun sig stadig umage for at finde slik og diverse hun kan pakke ind i 24 små pakker og forære os når det bliver første advent. Det er en af de ting jeg holder rigtig meget af i december måned! Ikke så meget det at få slik hver dag – selvom det selvfølgelig også er lækkert – men mere hele tanken bag, for jeg ved det er noget hun bruger lang tid på hvert år.

Derfor blev jeg enig med mig selv om at i år var året hvor jeg ville gøre gengæld og der synes jeg billigvoks’ bland selv julekalender var helt oplagt. Jeg er helt vild med idéen om at man får en ”tom” julekalender som man selv kan fylde med ting, på den måde kan man selv mix og match hvad man synes passer allerbedst til den person man vil forære den til. Det bliver næsten ikke mere personligt!

Selve kalenderen koster 60 kr og så har billigvoks endda lavet en oversigt over hvilke produkter der passer til de forskellige låger, så man ikke får købt en masse der ikke kan være der i sidste ende. Jeg kan desværre ikke vise jer hvad jeg har puttet i kalenderen, da min mor læser med herinde, men jeg er blevet rigtig godt tilfreds med resultatet og glæder mig til se hvad min mor synes om den!

Produktet er modtaget til test

1 kommentar

  • Jeg er superglade for kalenderen og glæder mig som et lille barn til at lukke lågerne op…kan næsten ikke vente
    Endnu en gang tusind tak, det var en rigtig dejlig og sød overraskelse ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: desenio posters