Weekend mornings

Testing: Maybritt krewald oil & juice

maybritt krewald oil billigvoks

Jeg har de sidste par uger testet den meget omtalte olie med tilhørende juice fra Maybritt Krewald, som skulle være et vidunder for både hud, negle og hår. Det lyder jo rimelig nemt at få både lækker hud, stærkere negle og pænere hår bare ved at tage et olie shot om dagen, og jeg ville da også ønske at det var så nemt. Desværre har olien for mig nærmest været umulig at få ned, og selvom juicen helt sikker hjælper så kan jeg altså stadig næsten ikke tvinge det i mig. Jeg ved godt at man selvfølgelig ikke kan forvente at det skal være lækkert at hælde et ren olie shots indenbords, men den klistrede fornemmelse ødelægger det desværre så meget for mig at det har været langt fra hver dag at jeg har taget et shot. Og det er jo lidt ærgerligt når det nu anbefales at man indtager det dagligt. Det er også lidt svært at vurdere om der reelt er en forskel når jeg har sprunget flere dage over, men alle de olier som olien indeholder (hørfrøolie, hybenkerneolie, sortkommenolie, sesamkerneolie og kæmpenatlysolie) er helt sikkert gode mod kroppen, så selvom jeg ikke kan mærke en synderlig forskel tror jeg at det har været sundt for mig! Og som mottoet lyder ” Beauty Begins Inside”!

Produkterne er modtaget til test

2 kommentarer

 • Astrid

  Synes prisen er ret pebret, så jeg har endnu ikke prøvet olien 🙂 men jeg tænker at du kan blande den op i en smoothie? Og så bare lave en rigtig god én af slagsen med en masse sunde ting.. så får man jo stadig olien indenbors, men forhåbentlig neddæmpet af de andre ingredienser i smoothien

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det er en rigtig god idé, jeg har også tænkt at jeg vil bruge den i madlavning på den ene eller anden måde 🙂 Det er heller ikke fordi smagen er dårlig, jeg er bare ikke vild med konsistensen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend mornings