90'er tattoo choker

Weekend mornings

outfit rød stribet trøje lædernederdeloutfit rød stribet trøje lædernederdel1

Cos blouse, Moss Copenhagen leather skirt, Asos Sandals

Godmorgen! Normalt er jeg typen der rigtig gerne vil sove længe i weekenderne, men lige for tiden vågner jeg af mig et sted mellem 7 og halv 8, frisk og udhvilet. Det er faktisk rigtig rart. På den måde får jeg meget mere ud af dagen frem for at ligge og slumre til klokken er 10. Nu vil jeg gøre mig lidt klar, skal ud og spise brunch med en veninde inden længe..

I må have en skøn søndag derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

90'er tattoo choker