New in: Essie peach side babe & private weekend

Not so ready for fall..

outfit hvid blå mønstret kjole, denim jakke superstar1

outfit kajak klubben cowboy jakke, blomster kjole superstars

outfit hvid blå mønstret kjole, denim jakke superstar

H&M dress, Adidas superstar sneakers, Second hand cowboy jacket, Rayban sunglasses

Helt ærlig, så er jeg bare slet ikke klar til at skulle hoppe i jeans og striktrøjer endnu og det er ellers på trods af at efteråret er min absolut favorit årstid. Jeg kunne bare godt lige bruge et par ekstra uger med solskin, varme og bare ben.. Men det er vidst lidt urealistisk så i stedet for at sidde og dagdrømme mig væk til bedre vejr er jeg gået i gang med et større oprydning- og omflytningsprojekt på mit værelse. Hvis det bliver godt, regner jeg med at vise jer et par billeder herinde!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Essie peach side babe & private weekend