After light

Birthday wishes 2015

birthday wishes 2015

Den 16 oktober fylder jeg år – det er om præcis en måned og derfor har jeg været i gang med at skrive en ønskeseddel.
Jeg er super glad for alle mine real technique børster og den nye bold metals kollektion har jeg haft kig på et stykke tid. Jeg blev enig med mig selv om at begrænse mig selv lidt, så efter at have set forskellige youtube videoer er jeg nået frem til at pointed crease og flat contour brush er de to jeg ønsker mig mest!
Normalt vil jeg helst selv købe mit tøj, men der er alligevel sneget sig et par items ind på min ønskeseddel i år, nemlig nederdelen og rullekraven som begge er fra H&M og derfor ganske budget venlige! Derudover har jeg været så glad for mit sorte canada tørklæde fra Acne som jeg købte for et par år siden at jeg godt kunne tænke mig det i grå også. Sengetøjet fra Ellos har jeg vist jer før, og jeg er stadig helt vild med det så sådan et par sæt ville hellere ikke være dårligt. Uret fra Daniel Wellington som har været ret eksponeret i blogland har jeg længe gerne ville eje, men desværre ikke lige haft penge til selv at investere i og halskæden fra Plissé er bare sindsygt smuk!

Hvad går I og ønsker jer for tiden?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

After light