Not so ready for fall..

After light

outfit skjorte kjole genbrug

outfit second hand dress kjole rayban jane kønig necklace2

outfit skjorte kjole genbrug1outfit second hand dress kjole rayban jane kønig necklace1

outfit skjorte kjole genbrug2

Second hand dress, Asos sandals, Jane kønig necklace

Tidligere i dag var jeg i gang med at kigge lidt af mine billeder igennem og opdagede i den forbindelse at jeg faktisk stadig har et par outfits liggende fra sensommeren som jeg ikke har fået vist jer! De her billeder er taget en aften hvor jeg var ude ved fuglsangsø med Jenni. Vi havde taget et tæppe, jordbær og økocidere med og selvom det var lidt halvkoldt med bare ben om aftenen, var det rigtig hyggeligt bare at sidde og se solen gå ned! Det er virkelig den slags aftener jeg savner rigtig meget når temperaturen falder..

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Not so ready for fall..