Birthday wishes 2015

90’er tattoo choker

90'er tattoo choker trend1 90'er tattoo choker trend2

Da jeg var ung (eller, barn måske nærmere) havde alle de seje fra 7. klasse sådan en plastik choker her om halsen og jeg synes det var herre cool.. Og på Asos er de tilsyneladende helt tossede med skøre 90’er trends, så da jeg så at de havde fået de her 90’er inspirerede chokere hjem var jeg nød til lige at prøve at bestille en og teste trenden lidt af. Til 40 flade kroner kunne det jo ikke gå helt galt. Jeg er lidt splittet omkring hvad jeg skal synes dog. Her er den stylet lige til den rockede/goth agtige side, hvilket jeg synes bliver lidt overkill, men jeg havde den på kombineret med en rullekrave en dag og det syntes jeg faktisk fungerede overraskende godt! Hvordan har I det med diverse 90’er trends?

2 kommentarer

 • Den er cool, og så mega 90ér agtig – det er virkelig et dejligt gensyn. Men jeg synes det er sejt, især til det rigtige tøj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Den er også vokset lidt på mig igen! Synes den er nice..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday wishes 2015