Home sweet home

New in: Essie peach side babe & private weekend

essie summer nailpolish newin billigvoks1

Det er efterhånden ved at være ret længe siden jeg sidst har tilføjet nye lakker til min neglelak samling, så jeg synes at det var ved at være på tide! Jeg endte med to lakker fra Essies nyeste sommer kollektion nemlig Peach side babe, som er den fineste ferskenfarve og Private weekend, som er en hvid med perlemor. Desværre synes jeg perlemors effekten i Private weekend er noget nær ikke eksisterende, hvilket jeg synes er ret ærgerligt. Det eneste tidspunkt hvor jeg faktisk kunne se perlemor i lakken var da jeg fjernede den igen. Heldigvis stod jeg også og manglede en helt almindelig hvid, så er sikker på jeg stadig vil få den brugt den hel del. Peach side babe er jeg til gengæld helt vild med, den er simpelthen så fin, billederne yder den på ingen måde retfærdighed! Begge lakker sendt til mig fra billigvoks..

essie summer nailpolish newin billigvoks2 essie summer nailpolish newin billigvoks3

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home sweet home